Бързо и евтино преобразяване за специален случай

Най-лесно е, когато една жена има възможност да сложим тоалет, подбран специално за случая, примерно закупен от магазин за дрехи онлайн - Mall112.com. За жалост една работещата жена невинаги има свободно време да се прибере, за да се преоблече, след работа


Най-лесно е, когато една жена има възможност да сложим тоалет, подбран специално за случая, примерно закупен от . За жалост една работещата жена невинаги има свободно време да се прибере, за да се преоблече, след работа. Ако и вие попаднете в такава ситуация, може да използвате малките големи женски трикове, които могат да ни направят неузнаваеми. Ето някои от тях:

  • Прибавете ефектно бижу към деловия си костюм, за да придобиете шикозен вид. По-ефектни са накити с по-големи размери, изработени от сребро, злато или друг метал украсени с камъни.
  • Друг аксесоар, който ще разнообрази ежедневните ви дрехи е коженият колан. За предпочитане е по-широк модел с декоративни елементи. Пристегнете талията с него над сакото, ризата или роклята. Коланът ще играе и ролята на цветен акцент, ако го изберете в тон, различен от този на дрехите ви.
  • По-смелите дами могат да приберат косата си назад на опашка и да поставят на главата си дамския вариант на мъжка филцова шапка. Раираното кепе ще обогати тонално едноцветния тоалет и ще му придаде закачлив вид.
  • Кашмирения шал, наметнат на раменете, или коприненото фишу около врата ще освежат и най-семплата блуза. Можете да завържете шала си и по нетрадиционен начин–например на възел като при вратовръзките.
  • Ако смените обикновения чорапогащник с фигурални чорапи, а ниските всекидневни обувки с официални на висок ток, със сигурност ще се почувствате още по-женствени.
Източник: www.Mall112.com