Инструкция за безопасна работа в заведения за хранене

Инструкции ЗБУТ

Кликнете върху картинката, за да се информирате за инструкцията по збут

Инструкция за безопасна работа в заведения за хранене

6.00 лв.
(цените са с вкл. ДДС)

Инструкция за безопасна работа в заведения за хранене
1.До работа в заведение за хранене се допускат квалифицирани лица, преминали медицински преглед и с които са проведени инструктажи по безопасност и здраве при работа.

Съгласно Чл. 166. (1) от Наредба № 7 от 23.09.1999 г. за минималните изисквания за здравословни и безопасни условия на труд на работните места и при използване на работното оборудване „Работодателят предоставя на работещите съответна информация и когато е необходимо, писмени инструкции за използване на работното оборудване.

Важно!
При поръчка на инструкция е задължително да се попълнят примерите излизащи при натискане на бутон „Добави в количка“ за да се нанесат данните в документа който поръчвате!
Добави в количка

Научете повече за безопасността, без да напускате работното място.

Разгледайте от необходимите документи за осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд!

  • OiRA с нова инфографика за четирите основни стъпки в процеса на оценка на риска

    Безопасност и здраве
    Преглед
  • Длъжностна характеристика на длъжността Шлосер-монтьор

    Длъжностни характеристики
    Преглед
  • Периодичност на измерванията на фактори на работната среда

    Консултации
    Преглед
  • Длъжностна характеристика на длъжността Стругар

    Длъжностни характеристики
    Преглед