Инструкция за безопасна работа с пекарна за хляб и хлебни изделия
24.00 лв.
(цените са с вкл. ДДС)
Инструкция за безопасна работа с пекарна за хляб и хлебни изделия Правила за безопасност и здраве преди започване на работа с пекарна за хляб и хлебни изделия: 1.До работа с пекарна за хляб и хлебни изделия се допускат само работници, преминали съответната подготовка за работа с тези съоръжения, запознати с правилата за експлоатация и с които са проведени инструктажи по здраве и безопасност.
Съгласно Чл. 166. (1) от Наредба № 7 от 23.09.1999 г. за минималните изисквания за здравословни и безопасни условия на труд на работните места и при използване на работното оборудване „Работодателят предоставя на работещите съответна информация и когато е необходимо, писмени инструкции за използване на работното оборудване.
Важно! При поръчка на инструкция е задължително да се попълнят примерите излизащи при натискане на бутон „Добави в количка“ за да се нанесат данните в документа който поръчвате!