Съвременни решения за онлайн обучение

Съвременни решения за онлайн обучение.Система дистанционно обучение.Обучение.Изработка на електронни обучения.Онлайн обучение.Съвременни решения за онлайн обучения по здравословни и безопасни условия на труд

Съвременни решения за онлайн обучение
⚠️Как може да се възползване от онлайн електронно обучение по безопасност и здраве при работа?
⚠️Какво можете да правите с помощта на система за онлайн обучение по безопасност и здраве при работа?
✔️Среда за създаване и съхранение на обучителни материали
Системите за дистанционно обучение представляват среда за създаване и съхранение на обучителни материали, подредени в ясна и логична структура. Те позволяват създаване на голям брой различни по вид и употреба обекти, като модули, курсове, тестове, въпросници, анкети, мултимедийни обекти и др
.

✔️Улеснена комуникация
Системите за онлайн обучение по безопасност и здраве при работа обучение предоставят и различни опции за комуникация между обучаеми и преподаватели, като обратна връзка към всеки елемент, публични коментари, форуми, блогове, вътрешна поща и др.

✔️Провеждане на обучения по здравословни и безопасни условия на труд
Провеждането на обученията може да се реализира според желанията на конкретната фирма. Обучаемите могат да бъдат добавени към курсовете както по групи, така и индивидуално. В допълнение, системата за дистанционно обучение може да бъде конфигурирана, така че при влизане в нея, всеки обучаем да вижда обученията, за които е записан. Той може да вижда и личния си образователен напредък - как се справя с тестовете и т.н.

✔️Създаване на роли с различни права
В зависимост от Вашите нужди, могат да бъдат създадени роли за достъп с различни права. Броят роли, който може да бъде дефиниран, е неограничен.

С какво ще Ви бъде полезна системата за дистанционно обучение?⚡️
✔️Системата ще Ви спести време и средства
✔️Освен това, системата позволява по-добра достъпност и ефективност на обученията, тъй като благодарение на нея, обучаемите не са обвързани с конкретно време за обучение. Те могат да се обучават по всяко време и от всяко място.

✔️Системата ще улесни начина на изпитване на курсистите
Предлаганите от нас платформи за дистанционно обучение включват различни компоненти, като провеждане на онлайн тестове и анкети и мн. др., които Ви дават възможност да оцените ефективно Вашите служители.

✔️Със система за дистанционно обучение, процесът по създаване на обучение е еднократен
След като веднъж създадете Вашето обучение, то се запазва в системата и може да бъде използвано многократно от неограничен брой курсисти. Разбира се, материалите могат да бъдат актуализирани по всяко време и приведени в употреба в различни курсове.

✔️Нашето предложение
Нашите платформи за дистанционно обучение са локализирани на български език. Предлагаме още конфигурация според нуждите на клиента и обучение за работа със системата.

✔️Наемане на система за дистанционно обучение⚡️
Получавате възможност да провеждате обученията си в създадена за Вас категория в споделен ресурс за дистанционно обучение, която да предлагате на Вашите служители.

✔️Изработка на електронни обучения по поръчка
Ако Вашата компания не разполага с ресурс за изработка на електронни обучения, ние Ви предлагаме да ги изработим вместо Вас, като разбира се, по време на всеки един етап от тяхното създаване работим съвместно с Ваши специалисти. Обученията могат да бъдат изработени с помощта на подадени от Вас материали или изцяло от нашите експерти.

✔️Екипът на Медик Консултинг ООД, притежава богат опит в предоставянето на продукти и услуги за дистанционни обучения.
Ако проявявате интерес към нашите услуги или имате допълнителни въпроси, можете да се свържете с нас ☎️070020744 ☎️024900361 ☎️0878272999, e-mail: info@zbut.bg или като попълните поместената страница форма за контакти.
2018-01-18 18:57:37