Шест години трудова медицина Медик Консултинг ООД

Иван Петков, основател и управител на Служба трудова медицина - Медик Консултинг ООД. www.bgtrudovamedicina.com. www.cpomc.eu. www.zbut.bg. ☎️070020744 ☎️024900361

Шест години трудова медицина Медик Консултинг ООД

Шест години трудова медицина Медик Консултинг ООД

Иван Петков, основател и управител на СТМ Медик Консултинг ООД – за развитието на компанията, услугите и екипа ни през последните години:

6 години – много малко, ако се сравняваш с големи служби по трудова медицина, но толкова много, ако погледнеш назад и видиш какво си постигнал!

6 години отлетяха за нас от СТМ Медик Консултинг ООД. Години, които бяха много динамични, в които се сблъскахме с нови и неочаквани предизвикателства, през която вярвам, че положихме основите за следващите поне още 20 години.

По какво работихме:

Стартирахме www.zbut.bg Център по безопасност и здраве при работа и www.cpomc.eu – нещо, което дълго време очаквахте от нас. Направихме го така, че да бъде максимално лесно за вас, нашите клиенти. От старта на услугата през декември 2015 г. вече сме обучили над 650 служителя и работници. Цифрата не е голяма, но само показва големия потенциал на www.zbut.bg  Обучения ( Онлайн ) по безопасност и здраве при работа - ZBUT.BG.

Преместихме се в нов офис – едно трудно и много отговорно решение, което откровено мога да кажа, че беше отлагано. Но веднъж взето, беше реализирано по перфектен начин.

Много нововъведения и подобрения по услугите – за тези 6 години, увеличихме услугите, които предлагаме. Това беше съпроводено в някои случаи и с намаляване на цената им. Искам да ви уверя обаче, освен цените на услугите, сме подобрили и тяхното качество от гледна точка на по-добра Интернет свързаност с Уеб базирана система на СТМ „Медик Консултинг“ ООД с по-добро обслужване.

Разширихме услугите с помощта на нови партньори – никоя компания не може да се развива сама, без сериозна мрежа (или кръг) от съмишленици, с които да вървят напред заедно. Вярвам, че чрез нашия непрекъснат стремеж към усъвършенстване и подобряване на услугите, отличното обслужване и балансираната ценова политика, наистина даваме висока добавена стойност на всички наши клиенти. Най-важното е, че те имат високо доверие в нас!

Всичко изброено до тук е едната страна на монетата. От друга страна, работихме и по няколко проекта, чиито резултати ще видите в следващите няколко месеца - Старта на обновеният ни сайт на – www.bgtrudovamedicona.com

Подобряване на вътрешните процеси – като компания, развиваща се с бързи темпове, беше много важно процесите вътре в организацията да са максимално прости и ясни и винаги правилно фокусирани – ние предлагаме Трудово - медицинско обслужване! Благодаря на целия ни екип за всеотдайността и високата мотивация – без вас, колеги, нямаше да успеем да стигнем до тук!

Новият ни сайт – само ще кажа, че ще е страхотен, съобразен с най-новите тенденции и дори налагащ тенденции!

Няколко секретни проекта, чиито резултати ще видите до една година.

Какво ни мотивира да вървим напред и да се развиваме – колкото и клиширано да звучи, това сте вие – нашите клиенти. Ние сме тук не просто да предлагаме трудово - медицински услуги, а да ви помогнем да изградите навици по безопасност на труда за своите служители и работници.

През изминалите 6 години сме отговорили на близо 4000 запитвания по имейл и сме приели над 90000 телефонни обаждания. По важното за мен е, че огромният процент на тези контакти не са били свързани с проблеми! По-скоро с въпроси за съдействие от наша страна – как да подобрите безопасност на труда за своите служители и работници.

В заключение искам да благодаря на всички – клиенти, партньори, доставчици и екип. Благодаря ви, колеги и нека продължим да се развиваме заедно!

www.bgtrudovamedicina.com 
2017-11-29