Вече сме на 6 години!

6 години Служба трудова медицина - Медик Консултинг ООД. Благодарим на всички наши клиенти и партньори за това, че 6 години продължават да са с нас! Благодарим ви за доверието, за стремежа да се развивате и за безценните съвети, които ни давате!

Вече сме на 6 години!


На 18 ноември 2016 г. към фирмената ни история се добавя още една година и така с нея поставяме общо 6 свещички на празничната ни торта. За тези 6 години видяхме много, преодоляхме много трудности, отговорихме на много запитвания, изпълнихме хиляди поръчки и най-важното – спечелихме доверието на вас – нашите клиенти. „Медик Консултинг“ ООД е това, което в продължение на 2136 дена труд сътворихме благодарение на вас и нашите безспирни усилия. През всичкото това време ние трупахме опит, развивахме се и се учехме заедно с вас – нашите клиенти. Радвахме се на крачките, които поемахме напред във все по-бързо темпо и стигнахме до тук. Още по-упорито продължаваме да развиваме компанията, предлагайки ви не само качествени трудово медицински услуги, а сигурност и отношение, което печели приятели.

Благодарим на всички наши клиенти и партньори за това, че 6 години продължават да са с нас! Благодарим ви за доверието, за стремежа да се развивате и за безценните съвети, които ни давате!

Ние ще продължаваме да работим все по-усърдно, всеотдайно и за напред и ще сме винаги до вас!
За тези 6 години за нас, важни бяхте и ще продължавате да бъдете вие, вашето мнение и съвети, вашите нужди и потребности, които са основен двигател на нашето развитие. За да успееш в каквото и да било начинание, трябва да си отговорен, да знаеш точно какво правиш и най-вече да го правиш с желание. Ние го правим и ще продължим да го правим, защото за нас е удоволствие да ви предложим най-доброто. Верни на принципите си ще подкрепяме и занапред вашите проекти и добрите практики в Безопасността на труда, ще продължим да налагаме качество и нови стандарти на пазара.

През цялата година Ви очакват още много изненади, промоции с отстъпка. Следете повече на нашия сайт!

2017-10-14