Аптечка строителен обект

☎️070020744 ☎️024900361⚠️ Аптечка на строителен обект за първа помощ.⚡️Аптечка на строителен обект за 50 човека.✅Аптечки за първа помощ на строителен обект от ZBUT.BG.✔️Аптечки за първа помощ на строителен обект.✔️Аптечки за първа помощ и аксесоари за строителен обект.✔️Аптечки за първа помощ за строителен обект, работното място и свободното време – различни размери и оборудване, в зависимост от нуждите.⚡️Аптечка за работно място на строителен обект.✔️Атрактивна и ергономична чанта - шкаф за първа помощ на работното място. Може да бъде монтирана на удобно място на стена и в същото време лесно да бъде транспортирана до мястото на инцидента.✔️Купи аптечка за първа помощ за строителен обект онлайн от ZBUT.BG.✔️Поръчай онлайн или звънни на ☎️070020744 ☎️024900361.✔️Аптечката за оказване на първа помощ се изпраща на посочения от клиента пощенски адрес с куриер за сметка на клиента.


  Аптечка строителен обект
Удобна и компактна чанта - шкаф за първа помощ на строителен обект.
Комплект (аптечка) за оказване на първа помощ на работното място за строителен обект е с капацитет до 50 човека.
Предназначена да обслужва до 50 души, за дейности с различно ниво на рискове.
Предлагаме окомплектована аптечка за първа помощ на работното място с превързочни материали от първа необходимост.
В аптечката няма уред за изкуствено дишане.
Съдържанието на аптечката е поставено в чанта с удобна дръжка за носене
Аптечката леко се отваря и бързо може да се ориентирате за необходимия медикамент. 
Висококачествен комплект, идеален за строителен обект, големи магазини или организации.
Аптечката намира приложение в строителени обекти, магазини в производствени звена, складове, при спорт, туризъм и екскурзии и домашни условия. 
Съдържа съвременни средства за първа помощ - лични предпазни средства (нитрилни ръкавици), превързочни средства, кърпички за почистване на рани и други. 
Размер (34 x 27 x 10 cm)
Маркировка - СЕ
Медицински клас - Високо качество

Информация за продукта:
Комплект аптечка за първа помощ за строителен обект до 50 човека

Всеки комплект аптечка за строителен обект включва следното:
 • 1 x Ръководство - брошура
 • 1 x Чанта с размери (34 x 27 x 10 cm)
 • 12 x Безопасни игли
 • 4 x Марля стерилна голяма 18см x 18см
 • 12 х Марля стерилна средна 12см x 12см
 • 6 x Превръзки за очи (5х7см)
 • 60 x Лепенки водоустойчиви стерилни
 • 8 x Триъгълна превръзка нетъкана (90x90x127см)
 • 6 x Голям размер нитрилни ръкавици за първа помощ за еднократна употреба (двойка) 
 • 6 х Самостоятелно опаковани стерилни кърпички за почистване на рани (82 см)
Аптечката за оказване на първа помощ за строителен обект
На строителен обект е необходимо да имате комплект за оказване на първа помощ, като рано или късно възниква такава необходимост. И е добре, ако се случи по-рано, от колкото да има извънредна ситуация и да няма. За да окомплектовате аптечката за първа помощ с всичко, от което се нуждаете, и да не държите нищо излишно, трябва да предвидите всичко, да помислите и да направите правилен списък.
Оборудването на аптечката за оказване на първа помощ за строителен обект е според:
 • Минималната конфигурация - взема се предвид най-важните нужди
 • Оптималната конфигурация - включва всички обичайни нужди (оплаквания) за използване в организацията
 • Максималната конфигурация на комплекта за първа помощ с максималния набор от инструменти, които ще помогнат да се справите със симптомите, да спрете гърчовете и спокойно да чакате лекар и линейка
Аптечката за първа помощ на строителен обект, предприятия, офиси и индустрии говорят много за лидерите на тези организации. Те са отборни играчи, те са стратези и тактици, те са отговорни и високо морални водачи, в края на краищата те са просто човешки и грижовни бащи на техните отбори.

Никой не е имунизиран от трудова злополука, когато обикновен колан на Esmarch и Лидокаин на спрей могат да спасят живота на работника.

Никой не е имунизиран срещу изгаряния и порязвания в кухнята на ресторант, бар или кафене, когато Пантенолът и качествените залепващи лепенки могат бързо да помогнат на Шефа да овладее отново ситуацията.

Никой не е застрахован на строителният обект или офиса от често срещано главоболие, студени симптоми, прекомерно изложени очи, сълзи след стрес-среща или високо кръвно налягане. Ние всички сме хора и ситуации като махмурлук също не са ни чужди. Строителните бригади винаги трябва да разполагат със средства от Аптечката за първа помощ за синдром на махмурлук.

Ние не Ви предлагаме стандартен набор от медикаменти, превързочни материали и лекарства, половината от които във вашата организация може да не са ви полезни.
Аптечка за строителен обект е само със стандартни превързвани средства.
Индивидуален избор за всяка фирма е базиран на:
 • Специфични характеристики на предприятието;
 • Брой хора;
 • Съотношение между мъжете и жените;
 • Финансови възможности на вашата компания (тъй като има скъпи лекарства, но има качествени, но финансово по-достъпни аналози);
  P.S.:
  Комплектите (аптечките) за оказване на първа помощ са част от работата ни с управители, мениджъри и лица по ЗБР на компании със сертификация ISO (ИСО) - ISO 9001, ISO 14001, BS OHSAS‎ системи за опазване на здравето и предотвратяване на сезонни настинки сред служителите и в резултат на това намаляване на плащанията за болнични престои и забавяне на различни проекти.
  Необходимо е да се проследява датите на изтичане на лекарствата от аптечките!
  Комплектите (аптечките) за оказване на първа помощ трябва да се оборудват със съдържание "какво", което да е ясно за "за какво" и "от какво" на разбираем език.
  Аптечката за оказване на първа помощ се изпраща на посочения от клиента пощенски адрес с куриер за сметка на купувача.
  2018-06-07