Аптечка за офис 1-10 човека

☎ 070020744 ☎ 024900361 ☎ 0878272999 ✔ Аптечка за офис. ✔ Аптечки за първа помощ от ZBUT.BG. ✔ Аптечки за първа помощ. ✔ Аптечки за първа помощ и аксесоари. ✔ Аптечки за първа помощ за дома, работното място и свободното време – различни размери и оборудване, в зависимост от нуждите. ✔ Аптечка за работно място. ✔ Атрактивна и ергономична чанта - шкаф за първа помощ на работното място. ✔ Може да бъде монтирана на удобно място на стена и в същото време лесно да бъде транспортирана до мястото на инцидента. ✔ Купи аптечка за първа помощ за офис онлайн от ZBUT.BG. ✔ Поръчай онлайн или звънни на ☎ 070020744 ☎ 024900361 ☎ 0878272999✔ Аптечката за оказване на първа помощ се изпраща на посочения от клиента пощенски адрес с куриер за сметка на Медик Консултинг ООД


 
Удобна и компактна чанта - шкаф за първа помощ на работното място.
Комплект (аптечка) за оказване на първа помощ на работното място за офис е с капацитет 1-10 човека.
Предназначена да обслужва до 10 души, за дейности с различно ниво на рискове.
Предлагаме окомплектована аптечка за първа помощ на работното място с превързочни материали от първа необходимост без лекарства. 
В аптечката няма уред за изкуствено дишане.
Съдържанието на аптечката е поставено в чанта с удобна дръжка за носене
Аптечката леко се отваря и бързо може да се ориентирате за необходимия медикамент. 
Висококачествен комплект, идеален за офиси, магазини или домове
.
Аптечката намира приложение в офиси, магазини в производствени звена, строителни обекти, складове, при спорт, туризъм и екскурзии и домашни условия. 
Съдържа съвременни средства за първа помощ - лични предпазни средства (нитрилни ръкавици), превързочни средства, кърпички за почистване на рани и други. Съобразно приетите Европейски норми НЕ съдържа медикаменти
Размер (27 x 17,5 x 9 cm)
Маркировка - СЕ
Медицински клас - 
Високо качество

Информация за продукта:
Комплект аптечка за първа помощ на работното място до 10 човека

Всеки комплект аптечка за офис включва следното:
 • 1 x Ръководство - брошура
 • 1 x Чанта с размери (27 x 17,5 x 9 cm)
 • 6 x Безопасни игли
 • 2 x Марля стерилна голяма 18см x 18см
 • 6 х Марля стерилна средна 12см x 12см
 • 2 x Превръзки за очи (5х7см)
 • 20 x Лепенки водоустойчиви стерилни
 • 4 x Триъгълна превръзка нетъкана (90x90x127см)
 • 1 x Голям размер нитрилни ръкавици за първа помощ за еднократна употреба (двойка) 
 • 6 х Самостоятелно опаковани стерилни кърпички за почистване на рани (82 см)
Аптечката за оказване на първа помощ
В офиса е необходимо да имате комплект за оказване на първа помощ, като рано или късно възниква такава необходимост във всяка организация. И е добре, ако се случи по-рано, от колкото да има извънредна ситуация. За да окомплектовате аптечката за първа помощ с всичко, от което се нуждаете, и да не държите нищо излишно, трябва да предвидите всичко, да помислите и да направите правилен списък.
Оборудването на аптечката за оказване на първа помощ е според:
 • Минималната конфигурация - взема се предвид най-важните нужди
 • Оптималната конфигурация - включва всички обичайни нужди в организацията
 • Максималната конфигурация на комплекта за първа помощ с максималния набор от инструменти, които ще помогнат да се справите със симптомите, да спрете гърчовете и спокойно да изчакате лекар и линейка
Аптечката за първа помощ в предприятия, офиси и индустрии говорят много за лидерите на тези организации. Те са отборни играчи, те са стратези и тактици, те са отговорни и високо морални водачи, в края на краищата те са просто човешки и грижовни бащи на техните отбори.

Никой не е имунизиран от трудова злополука, когато обикновен колан на Esmarch и Лидокаин на спрей могат да спасят живота на работника.

Никой не е имунизиран срещу изгаряния и порязвания в кухнята на ресторант, бар или кафене, когато Пантенолът и качествените залепващи лепенки могат бързо да помогнат на Шефа да овладее отново ситуацията.

Никой не е застрахован в офиса от често срещано главоболие, студени симптоми, прекомерно изложени очи, сълзи след стрес-среща или високо кръвно налягане. Ние всички сме хора и ситуации като махмурлук също не са ни чужди. Екипите за реклама и събития винаги трябва да разполагат със средства от Аптечката за първа помощ за синдром на махмурлук.

Ние не Ви предлагаме стандартен набор от медикаменти, превързочни материали и лекарства, половината от които във вашата организация може да не са ви полезни. 
Аптечката за първа помощ е само със стандартни превързвани средства.
Индивидуален избор за всяка фирма е базиран на:
 • Специфични характеристики на предприятието;
 • Брой хора;
 • Съотношение между мъжете и жените;
 • Финансови възможности на вашата компания (тъй като има скъпи лекарства, но има качествени, но финансово по-достъпни аналози);
P.S.:
Комплектите (аптечките) за оказване на първа помощ са част от работата ни с управители, мениджъри и лица по ЗБР на компании със сертификация ISO (ИСО) - ISO 9001, ISO 14001, BS OHSAS‎ системи за опазване на здравето и предотвратяване на сезонни настинки сред служителите и в резултат на това намаляване на плащанията за болнични престои и забавяне на различни проекти.
Необходимо е да се проследява датите на изтичане на лекарствата от аптечките!
Комплектите (аптечките) за оказване на първа помощ трябва да се оборудват със съдържание "какво", което да е ясно за "за какво" и "от какво" на разбираем език.
Аптечката за оказване на първа помощ се изпраща на посочения от клиента пощенски адрес с куриер за сметка на купувача.
2018-06-07