Инструкция за безопасна работа на сервитьор и барман
15.00 лв.
(цените са с вкл. ДДС)
Инструкция за безопасна работа на сервитьор и барман 1.До работа като сервитьори/бармани да се допускат квалифицирани лица, преминали съответната подготовка за работа и с които са проведени инструктажи по безопасност и здраве при работа.
Съгласно Чл. 166. (1) от Наредба № 7 от 23.09.1999 г. за минималните изисквания за здравословни и безопасни условия на труд на работните места и при използване на работното оборудване „Работодателят предоставя на работещите съответна информация и когато е необходимо, писмени инструкции за използване на работното оборудване.
Важно! При поръчка на инструкция е задължително да се попълнят примерите излизащи при натискане на бутон „Добави в количка“ за да се нанесат данните в документа който поръчвате!